‘Marc Overmars gaat zeker uitpakken met inkomende recordtransfer’

De spelers van Ajax worden elke week nauwlettend in de gaten gehouden door de grootmachten in deze wereld. Veen supporters van de Amsterdammers denken dan ook dat technisch directeur Marc Overmars al vervangers op het oog heeft voor het geval een speler zoals David Neres of Hakim Ziyech zou vertrekken.

Calvin Stengs speelde gisteren een geweldige wedstrijd voor Jong Oranje tegen Jong Portugal en op social media verwacht men een transfer van AZ naar de Johan Cruijff ArenA. Wil Overmars dat voor elkaar boksen, dan zal hij vermoedelijk het transferrecord van zijn club moeten breken: op dit moment staat dat immers nog op naam van Miralem Sulejmani, die voor 16,25 miljoen euro van sc Heerenveen naar Ajax verhuisde.

Myron Boadu, de jonge clubgenoot van Stengs die gisteren overigens twee keer scoorde tegen de Portugezen, liet eerder weten over de transferwaarde van zijn maatje: “Cal is nu al een stuk constanter dan ik. Welk bedrag hij waard is? Ik denk wel al 25 miljoen euro en we zijn nog maar net begonnen. Ik denk dat veel clubs een speler als Calvin Stengs willen, al zal AZ niet snel afscheid van hem willen nemen.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer