‘Chelsea-speler wil langer blijven bij Ajax’

Aan het einde van de transferperiode pakte Ajax nog uit met een huurtransfer. Juan Familia-Castillo maakte namelijk de tijdelijke overstap naar Amsterdam maar eigenlijk was dat helemaal niet de bedoeling.

Aan Voetbal International laat de talentvolle middenvelder (19) weten: “Als ik verhuurd kan worden aan Ajax is dat helemaal mooi. Ik zou eigenlijk naar Juventus gaan. Dat was de nummer één. Door bepaalde redenen is dat niet doorgegaan. Nu is het aan mij om door te gaan.”

Castillo hoopt dat hij zich in Amsterdam kan bewijzen. “Ajax heeft mij gehuurd met een optie tot koop. Als ik het dit seizoen goed doe, hoop ik dat gekocht word en dat ik meer minuten krijg in de Eredivisie.” Of dat aanstaande is? “Dat durf ik niet te zeggen. Ik weet niet wat er in het hoofd van de trainer omgaat, maar ik heb wel de stijgende lijn te pakken. Ik ben geduldig.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer