AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars hanteert vraagprijs van 112 miljoen euro voor deze speler’

Marc Overmars is van plan om zijn spelers voor meer dan de hoofdprijs van de hand te gaan doen. Zo heeft hij een vraagprijs gehanteerd van 112 miljoen euro voor Donny van de Beek.

De middenvelder was deze zomer voor 55 miljoen euro op te halen en De Koninklijke was het dichtst bij zijn komst, maar naar verluidt stak oefenmeester Zinédine Zidane hier hoogstpersoonlijk een stokje voor omdat hij alleen Paul Pogba wilde hebben, waarna voorzitter Florentino Pérez toch maar afzag van de deal met de Amsterdammers. Don Balón, dat overigens niet heel betrouwbaar is, schrijft vandaag dat de clubleiding in het Estadio Santiago Bernabéu hier spijt van heeft.

Men zou de international van het Nederlands elftal nu willen hebben in de winter, maar dat ziet directeur voetbalzaken Marc Overmars niet zitten. Naar verluidt wil hij daarom liefst 112 miljoen euro hebben voor de diensten van Van de Beek.

Niet alleen Real en United houden de verrichtingen van de Ajacied in de gaten, ook Borussia Dortmund, Tottenham Hotspur, Bayern München, AC Milan, Paris Saint-Germain en Liverpool houden een vinger aan de pols in onze hoofdstad…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.