AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frenkie de Jong speelt grote speler uit de basis bij Barcelona’

De komst van Frenkie de Jong deze zomer naar Barcelona heeft naar alle waarschijnlijkheid een eerste slachtoffer geeist. Het lijkt er namelijk niet op dat we Ivan Rakitic nog in actie gaan zien in het Camp Nou-stadion. De Spaanse media schrijven vandaag dat de Kroaat in conflict is gekomen met oefenmeester Ernesto Valverde, die hem toegebeten zou hebben: “Het spijt me, je moet vertrekken.”

Afgelopen zondagavond speelde Barça tegen Sevilla (4-0 winst) en het was toch wel een verrassing dat Arturo Vidal opeens mocht beginnen, samen met De Jong en Arthur. Sergio Busquets zat op de bank, maar de international van Spanje is een van de belangrijkste spelers van de Catalanen. De bovengenoemde Chileen is Rakitic echter voorbijgestreefd in de pikorde en voor de oud-speler van de Andalusische tegenstander van eergisteren was dit een dusdanig pijnlijke gewaarwording dat hij naar verluidt ontstoken is in een soort woedeaanval.

Tot nog toe liet de Kroaat weten dat hij wilde vechten voor zijn plek, maar inmiddels ziet hij geen licht meer aan het einde van de tunnel. Een wintertransfer lijkt aanstaande, misschien wel naar het Italiaanse Juventus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.