‘Christian Eriksen heeft droomtransfer dan toch te pakken’

In de winter gaat Christian Eriksen hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen van Tottenham Hotspur. Hij zou namelijk dichtbij een overstap zijn naar Real Madrid. Dit weet het medium The Sun te melden.

De oud-Ajacied heeft een aflopend contract in Londen en gesprekken over een nieuw contract hebben geen akkoord opgeleverd. In de zomer werd een transfer naar Real nog afgewezen omdat coach Zinedine Zidane zich volledig concentreerde op Paul Pogba van Manchester United. Echter, die transfer is (voorlopig) van de baan.

Real wil het middenveld alsnog versterken in januari en lijkt voor Eriksen te gaan. Voor Tottenham is dat ook de laatste kans om nog iets te verdienen aan de 27-jarige middenvelder. Overigens is ook Ajax-middenvelder Donny van de Beek concreet in beeld bij Real, maar hij wil pas in de zomer van 2020 nadenken over deze stap.

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer