‘Manchester United heeft grote spijt van niet halen Donny van de Beek’

Afgelopen zomer had Manchester United de kans om Donny van de Beek te halen. De clubleiding wilde alleen niet meer betalen dan 40 miljoen euro voor de Ajax-middenvelder. Pijnlijk, omdat Real Madrid nu zón 100 miljoen euro voor hem zou willen neerleggen.

De Engelse media geven United vandaag de wind van voren, aangezien men wel 55 miljoen euro betaalde aan het Oekraïense Shakhtar Donetsk voor miskoop Fred. Het gaat niet goed met de grootmacht uit Manchester, die onlangs met 0-0 gelijkspeelde tegen AZ in de Europa League en in de Premier League twaalfde staat, maar twee punten boven de degradatiestreep…

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.