AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Barca-trainer heeft belangrijk nieuws voor Frenkie de Jong’

Vanavond staat de topper tussen Sevilla en Barcelona op de kalender. De verwachting is dat trainer Antonio Valverde een plekje in de basis gaat inruimen voor Frenkie de Jong.

In de vorige wedstrijd tegen Getafe (2-0 winst) kreeg Clément Lenglet een tweede gele en dus rode kaart, waardoor er een kleine kans was dat de oud-Ajacied in het hart van de verdediging geposteerd zou worden. El Mundo Deportivo weet dat dit niet het geval is: Jean-Clair Todibo krijgt een kans naast Gerard Piqué. De vleugels worden bemand door Jordi Alba op links en Nélson Semedo op rechts.

Er is een grote kans dat Valverde met zijn beste middenveld begint, dat wil zeggen: Sergio Busquets, Frenkie de Jong en Arthur. Ivan Rakitic en Arturo Vidal staan echter óók te springen en het zou zo kunnen zijn dat de Braziliaan op de bank begint. De voorhoede van Barça wordt sowieso gevormd door Lionel Messi, Antoine Griezmann en Luis Suárez. Ansu Fati kampte de laatste tijd met wat fysieke ongemakken, maar de piepjonge aanvaller is inmiddels weer fit: hij begint op de bank.

Verwachte opstelling Barça: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Todibo, Alba; Busquets, De Jong, Arthur; Messi, Suárez, Griezmann.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.