AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil deze speler van meer dan zes miljoen euro halen’

Ajax wil in de winter toeslaan met het halen van een extra centrale verdediger. Volgens het medium EV 13 ANOS zou het gaan om de 23-jarige Luis Abram. Hij speelt voor het Argentijnse Velez Sarsfield.

De international van Peru en dus teamgenoot van Feyenoorder Renato Tapia staat te boeken als iemand die wel wat kan en zijn transferwaarde wordt dan ook geschat op 6 miljoen euro. Het is niet waarschijnlijk dat zijn Argentijnse werkgever genoegen zal nemen met een bod van die orde, er dient meer betaald te worden.

Haalt Ajax een nieuwe verdediger in huis, dan mag dat gerust opvallend genoemd worden. De Amsterdammers beschikken momenteel immers over Daley Blind, Joël Veltman, Lisandro Martínez en Edson Álvarez. Kik Pierie richt zich vooralsnog vooral op het spelen van wedstrijden voor het beloftenelftal van de topclub in de Keuken Kampioen Divisie en Perr Schuurs komt slechts sporadisch in actie…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.