‘Nicolas Tagliafico wees aanbod van Atletico Madrid af’


Nicolas Tagliafico heeft in de zomer de kans gehad om te verkassen naar Atletico Madrid. Hij koos voor een langer verblijf in Amsterdam en vindt dat de beste beslissing van zijn carriere.

Aan Cadena COPE vertelt Tagliafico: “We hebben besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven, omdat het de meest geschikte optie was. Ik wilde de situatie bij Ajax niet opjagen, waardoor ik besloten heb nog een jaar te blijven. We zullen zien wat er volgend jaar gebeurt.”

Atlético wilde Tagliafico aantrekken na het vertrek van Filipe Luis en Lucas Hernández, maar zelf wees hij een transfer dus af. Sterker nog: de linksback verlengde zijn verbintenis in Amsterdam tot en met de zomer van 2022.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer