AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool wil 50 miljoen euro betalen voor deze aanvaller van Ajax’

Volgens het Engelse medium Caught Offside heeft Liverpool interesse om een speler van Ajax over te nemen. Naar verluidt gaat het om de Braziliaanse aanvaller David Neres. The Reds deden het afgelopen zomer rustig aan en daarom hebben ze genoeg geld om te kunnen investeren.

Neres kost vermoedelijk meer dan 50 miljoen euro, maar dat is een bedrag dat de penningmeester van Liverpool wel op zak heeft.

Oefenmeester Jürgen Klopp beschikt natuurlijk wel over een gepeperde aanval op Anfield Road, met Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané en Xherdan Shakiri. Overigens wordt de Champions League-winnaar van vorig seizoen óók in verband gebracht met Donyell Malen van PSV, die minstens 55 miljoen euro zou kosten. Het is wel duidelijk dat de Premier League-grootmacht nadrukkelijk aanwezig is in de Eredivisie met zijn scouts…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.