Barça-directeur onthult waarom Matthijs de Ligt nu voor Juventus speelt

Matthijs de Ligt speelt sinds dit seizoen in het shirt van Juventus maar lang was hij in onderhandeling met FC Barcelona. Dat de deal niet doorging was dan ook een grote teleurstelling voor Barca-directeur Oscar Grau.

“We hebben hem een aanbieding gedaan, maar hij gaf er de voorkeur aan om naar Juventus te gaan, waar hij dankzij het Italiaanse belastingstelstel netto meer kon verdienen”, sneert Grau, die claimt dat De Ligt dus puur voor het geld naar Italië vertrok, in de Spaanse media.

Een andere speler die ze misliepen was Neymar, want PSG wees aanbiedingen af. “We hebben een zeer grote inspanning geleverd. De club heeft met twee aanbiedingen alles gedaan wat mogelijk was, een inclusief spelers en een zonder, maar nog steeds duurzaam. Het gevoel is nu echter dat PSG zich nooit echt open heeft gesteld voor een verkoop.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer