Youri Mulder wijst op ‘nieuwe Ajax’ in Champions League: “Ik heb 50 euro ingezet”

Analist Youri Mulder heeft hoge verwachtingen van de voetbalclub RB Leipzig. Hij denkt dat de Duitse club wel eens de verrassing kan worden van dit Champions League seizoen.

Op de vraag wie ‘het Ajax van dit seizoen wordt’, antwoordt Mulder bij Sporza: “Leipzig zou dat kunnen worden. Dat is mijn dark horse. Ze hebben een hele goeie coach, Julian Nagelsmann. Ik heb 50 euro ingezet op het winnen van de Champions League met Leipzig. Je krijgt 50 keer de inzet. Dat ik dat geld niet zal terugzien? We spreken elkaar in juni.”

Mulder ziet FC Barcelona niet als de grote favoriet voor de Champions League-eindzege. “Dan hadden ze Neymar moeten halen. Met die hele toestand van Neymar is er ook iets gebeurd in het team van Barcelona. Ik denk dat ze de Champions League kunnen winnen, maar het was voor Messi mooi geweest als er nog een andere aas zou geweest zijn, iemand die ook de aandacht naar zich toetrekt. Dembélé is dat net niet.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer