Ajax krijgt flinke meevaller te horen in aanloop naar topper tegen PSV

Het ziet ernaar uit dat Ajax een flinke meevaller gaat krijgen in aanloop naar de topper tegen PSV. Donny van de Beek is waarschijnlijk weer inzetbaar voor de Amsterdammers. Dit weet de Telegraaf vanochtend te melden.

“Donny van de Beek is zondag zo goed als zeker inzetbaar in de topper bij PSV. De middenvelder van Ajax lijkt hersteld te zijn van zijn hamstringblessure en heeft afgelopen week de groepstraining hervat bij Ajax.”

De krant plaatst vervolgens wel een kanttekening: “Overigens is het onwaarschijnlijk dat Erik ten Hag de international direct in de basis zet. Het seizoen is nog lang en een nieuwe blessure is in deze fase ongewenst. Bovendien won het elftal dinsdag tegen Lille OSC ook zonder de middenvelder (3-0). Van de Beek zette gisteren zijn handtekening onder een nieuwe, langdurige verbintenis bij Adidas.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer