‘Frenkie de Jong heeft de kleinste auto bij FC Barcelona’

Volgens analist Hans Kraay jr. heeft Frenkie de Jong de kleinste auto van alle spelers bij FC Barcelona. Ondanks alle miljoenen die hij verdient en dat hij door de gehele voetbalwereld op handen wordt gedragen.

Kraay jr. was afgelopen zondag lovend over spelers als De Jong, maar ook over Donyell Malen en Georginio Wijnaldum, die een goede indruk maken op de verslaggever van FOX Sports. “Ik zie gewoon een normale jongen. Ik zie mijn buurjongen aan het woord. Bij Frenkie de Jong zie ik dat ook”, zei Kraay jr. over Malen. “Het maakt mij niet uit of zijn auto twaalf meter of 7,5 meter is, het is allemaal wat normaler. De Jong, Matthijs de Ligt en Wijnaldum zijn normale jongens.”

Een dag later haalt Kraay jr. zijn uitspraken nog eens aan. “Afgelopen zondag zei ik al bij Goedemorgen Oranje op FOX Sports dat het niet meer gaat over grote horloges of over vrouwen met nog kortere rokjes en dikke auto’s. Kenneth (Perez, red.) zei toen dat de spelers nog steeds in grote auto’s rijden, maar ik bedoel dat ze er niet meer mee pochen. Ze vinden het gewoon fijn.”

“Frenkie heeft weer de kleinste auto bij Barcelona”, weet Kraay jr.. “Toen ze hem ernaar vroegen, zei hij: het parkeert makkelijker en we zijn toch maar met z’n tweeën.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer