AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Pak slaag van Ajax te zien in docu Sergio Ramos: “Meer rauw en vermakelijker”

Sergio Ramos de vedette van Real Madrid liet vorig seizoen een cameraploeg met hem meelopen voor een documentaire. Ook de afgang tegen Ajax werd gefilmd.

Aan de Daily Mail vertelt de 33-jarige Spanjaard: “Je weet nooit wanneer het beste moment is om een docu op te nemen. Achteraf gezien hadden we misschien beter drie jaar geleden kunnen beginnen met filmen.” Toch is er geen sprake van spijt. “Ik vind het goed om het lijden te laten zien dat hoort bij het zijn van een voetballer.”

“Ik denk dat kijkers een kant van mij zullen zien die dramatischer kan zijn en misschien meer rauw en vermakelijker kan zijn dan wanneer het alleen maar gericht was op winnen. Een van de redenen waarom ik ermee instemde om de documentaire op te nemen, is om een soort erfenis achter te laten voor de mensen van wie ik houd en de fans”, aldus Ramos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.