AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

PSV krijgt slecht nieuws te horen in aanloop naar topper met Ajax

Over twee weken speelt PSV de topper tegen Ajax. Dit moeten ze dan doen zonder de Mexicaan Érick Gutiérrez. Hij geopereerd aan zijn hand waar hij een breukje in had opgelopen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Middenvelder Érick Gutiérrez van PSV heeft een breuk in zijn rechterhand opgelopen tijdens een training van het Mexicaanse elftal. De 24-jarige voetballer had daags voor de training nog voor het eerst gescoord voor de nationale ploeg, in zijn achttiende interland. Het nieuws is inmiddels bevestigd via het twitteraccount van de nationale ploeg. Gutiérrez wordt op korte termijn geopereerd, na overleg met PSV, zo luidt het bericht.”

Men vervolgt: “Guti was bij PSV aan een sterke seizoensstart bezig en groeide stilaan uit tot een sterkhouder binnen de ploeg. Hoelang hij precies aan de kant staat, is nog niet duidelijk. PSV heeft met Jorrit Hendrix en Michal Sadílek wel meteen inzetbare vervangers klaarstaan.”

In Mexico verwacht men dat Gutiérrez de belangrijke wedstrijden tegen Ajax (in de Eredivisie) en Sporting Portugal (in de Europa League) aan zich voorbij zal moeten laten gaan…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.