‘Marc Overmars komt binnenkort met enorme Ajax-slag’


De Spaanse sportkrant AS weet te melden dat Ajax en Real Madrid eigenlijk wel akkoord waren over de transfer van Donny van de Beek maar dat trainer Zinedine Zidane de overgang afblies. De Franse oefenmeester wilde vol voor de komst van Paul Pogba gaan.

Op 10 of 11 augustus kreeg Van de Beek dit te horen en op 12 augustus liet coach Erik ten Hag van Ajax weten dat hij ervan uitging dat de middenvelder zou blijven. De speler zelf meldde vervolgens: “De kans is groot dat ik hier blijf. Real Madrid is een fantastische club, maar Ajax ook.”

De bovengenoemde bron weet echter dat Van de Beek wel de belofte heeft gekregen dat Real zich over een jaartje opnieuw voor hem zal melden. De Madrilenen hebben hem echter wel verteld dat de mening van Zidane leidend blijft: als de Fransman wéér beslist dat hij de komst van de international van het Nederlands elftal niet nodig acht, dan kan een transfer niet doorgaan.

Het contract van Van de Beek in de Johan Cruijff ArenA loopt nog door tot medio 2022, maar het valt niet uit te sluiten dat hij binnenkort zijn handtekening zet onder een verlengde en vooral verbeterde verbintenis. Doet hij dat, dan volgt hij Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Nicolás Tagliafico, André Onana en anderen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is hard aan het werk.

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer