AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax vreest voor vertrek van Edwin van der Sar’

Volgens de Engelse media zou Manchester United Edwin van der Sar willen aantrekken. Op het moment is hij algemeen directeur bij Ajax waar het erg goed gaat.

Het gaat al een tijdje niet al te best met de prestaties van de Red Devils en de hoge heren op Old Trafford zijn niet al te blij met het transferbeleid van vice-voorzitter Ed Woodward. Men is van mening dat oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer hulp moet krijgen van een technisch directeur en wat dat betreft wordt de naam van Van der Sar dus genoemd. Hij zou het aankoopbeleid van de Premier League-grootmacht een make-over moeten geven.

Naar verluidt heeft Woodward in de afgelopen maanden al gesproken met oud-speler zoals bijvoorbeeld Rio Ferdinand en Darren Fletcher, maar die kunnen niet tippen aan de expertise van Van der Sar. Het is echter zeer de vraag of de beleidsbepaler van Ajax wel openstaat voor een ‘transfer’. Het gaat immers bijzonder goed met de Amsterdamse Eredivisie-topclub: niet alleen financieel, maar ook sportief. The Telegraph noemde Van der Sar onlangs al ‘de ideale man om mee te herbouwen’ en stelde: “Veel geld uitgeven helpt niet, er moet een strategie achter zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.