AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldde zich op het laatste moment nog voor Ritsu Doan’

Ajax heeft op het allerlaatste moment nog geprobeerd om Ritsu Doan af te snoepen van PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Ze zouden zich bij technisch directeur Mark-Jan Fledderus hebben gemeld.

Mede daarom bedroeg de vraagprijs van de Groningers voor hun sterspeler maar liefst 14 miljoen euro, een bedrag dat PSV categorisch weigerde te betalen. De krant schrijft over de werkwijze van Fledderus: “Wellicht voelde hij zich gesterkt door de interesse die Ajax ook kenbaar maakte op het moment dat PSV zich al had gemeld.”

Men vervolgt: “Voormalig PSV-directeur Brands klaagde in het verleden weleens over die handelwijze van de Amsterdammers, die volgens hem ‘ineens’ op dezelfde transferprooien joegen als PSV.” In het afgelopen seizoen bezocht Doan overigens op uitnodiging van Ajax een Champions League-wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Er kwam echter nooit een transfer naar onze hoofdstad en inmiddels is de international van Japan natuurlijk officieel van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.