‘Ajax vindt nieuwe club voor flopaankoop Lisandro Magallan’

Ajax is voorlopig verlost van Lisandro Magallan. De Amsterdammers verhuren hem namelijk voor de rest van het seizoen aan Deportivo Alaves. Dit weet de Telegraaf te melden.

Magallán kwam afgelopen winter naar Amsterdam en is er geen moment in geslaagd om zich te bewijzen als miljoenenaankoop. Zo faalde hij opzichtig in de met 6-2 verloren Klassieker tegen Feyenoord. Dit seizoen verdween hij na een matige voorbereiding weer terug naar de achtergrond.

Ajax liet recentelijk al weten dat Magallán mocht uitkijken naar een nieuwe club. Er is nu dus gekozen voor een huurconstructie met Alavés. De Telegraaf: “Ajax schrijft zet nog geen definitieve streep door zijn speler en hoopt Magallán na één jaar ervaring in Spanje weer in Amsterdam te verwelkomen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer