AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

BREAKING: ‘Ajax is al zeker van eerste miljoenentransfer in 2020’

Ajax is er dit seizoen in geslaagd om Donny van de Beek voor de club te behouden. Maar of dit volgend seizoen ook nog gaat lukken is maar zeer de vraag.

Volgens het medium Club de la Mitjanit is het eigenlijk wel zeker dat Van de Beek volgend jaar zomer alsnog naar Real Madrid verhuist. Deze zomer besloot de Spaanse topclub niet door te pakken, mede omdat coach Zinedine Zidane volledig op Paul Pogba besloot te wedden. Maar in 2020 komt de transfer van de Ajacied naar verwachting alsnog rond.

Het Spaanse medium schrijft dat Ajax en Real goede contacten onderhouden op dit moment. Voor 55 miljoen euro zou Van de Beek volgend jaar alsnog zijn gewenste transfer te pakken hebben. Het is niet duidelijk op welk moment beide clubs deze transfer officieel willen gaan maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.