OFFICIEEL: Ajax verkoop spits aan het Portugese Belenenses

Ajax heeft de spits Mateo Cassiera verkocht aan het Portugese Belenenses. Dit weet de Telegraaf te melden. Het is niet duidelijk hoeveel Ajax zal ontvangen voor de Colombiaanse aanvaller, maar directeur spelerszaken Marc Overmars heeft wel een doorverkooppercentage weten te bedingen van veertig procent. Cassierra had nog een contract voor een jaar bij Ajax.

De Colombiaan kwam in 2016 over van Deportivo Cali, maar wist niet te overtuigen. Wel had hij een groot aandeel in het kampioenschap van Jong Ajax in de toenmalige Jupiler League. Vorig seizoen zou hij aanvankelijk een jaar op huurbasis voor FC Groningen gaan spelen, maar de Groningers ontbonden na een half jaar al de huurovereenkomst. Ook een verhuur aan het Argentijnse Racing Club werd na een half jaar al stopgezet.

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer