‘Hakim Ziyech heeft deze zomer een fout gemaakt’

Hakim Ziyech is bij Ajax bijna wekelijks één van de uitblinkers en heeft zelf toegegeven dat hij de Eredivisie niet meer als een uitdaging ziet. Volgens analist Theo Janssen onderstreept het NOS-interview dat de sterspeler eigenlijk wel klaar is bij Ajax.

In het praatprogramma Studio Voetbal vertelt de voetbalanalist: “Als je zo goed bent en je vindt jezelf te goed voor de Nederlands competitie, dan had je een stap moeten maken. Dan heeft hij in de competitie twintig in plaats van vier of zes goede wedstrijden.”

Rafael van der Vaart is het daar niet mee eens. “Hij zegt ‘nee’ tegen Sevilla, omdat je bij Ajax hetzelfde of meer kunt verdienen. Dan vindt hij Sevilla geen stap vooruit en dat begrijp ik. Hij vindt zichzelf beter dan het niveau Sevilla (…) Voor hem kom je naar het stadion. Wat Tadic en Ziyech aan het doen zijn met z’n tweeën is zó bijzonder.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer