‘Matthijs de Ligt moet zich razendsnel herstellen na slechte seizoenstart’

Matthijs de Ligt maakte afgelopen weekend zijn cpompetitiedebuut voor Juventus tegen Napoli. Er werd weliswaar met 4-3 gewonnen maar de centrale verdediger zag er bij een aantal tegentreffers niet goed uit. Hij moet dus op gaan passen.

De Telegraaf schrijft op maandag: “Er lonken komende tijd meer speelminuten voor De Ligt, al lijkt hij er net voor het einde van de transferperiode nog een geduchte concurrent bij te krijgen. Juventus zou op het punt staan om de ervaren Jérôme Boateng (30) over te nemen van Bayern München. En dus breekt er een interessante periode aan voor De Ligt, die zich snel zal moeten herstellen van zijn twijfelachtige start.”

De krant gaat verder: “Daar heeft hij overigens ervaring mee, want in maart 2017 beleefde de toen 17-jarige verdediger een belabberd debuut bij het Nederlands elftal. Destijds ging hij tweemaal in de fout in de verloren WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (2-0) en kreeg rood tegen Marokko. De Ligt toonde echter karakter, kwam er snel bovenop en groeide sindsdien uit tot een sleutelspeler in de nationale ploeg.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer