‘Ajax wil 32-jarige middenvelder Dennis Aogo contracteren’

Ajax is geinteresseerd om de 32-jarige middenvelder Dennis Aogo te contracteren. Dit weet het Duitse medium BILD te melden. Hij kan transfervrij worden binnengehaald omdat hij uit zijn contract is gelopen bij VFB Stuttgart.

De Duitser met Nigeriaanse roots (32 jaar oud al weer) speelde in het voorbije seizoen nog voor VfB Stuttgart, maar dat degradeerde uit de Bundesliga en de stopper kreeg geen nieuw contract. Sinds 1 juli jongstleden is hij al transfervrij en de bovengenoemde bron weet dus dat hij nu aan de slag kan gaan in de Johan Cruijff ArenA. Aogo kan uit de voeten op de positie van linksback, maar heeft in het verleden ook in het hart van de verdediging gespeeld en als verdedigende middenvelder.

De Amsterdammers hebben overigens wel concurrentie voor hun nieuwe doelwit, want ook Hannover 96 wil hem aantrekken. Komt hij naar onze hoofdstad, dan zou dat opvallend zijn: eerder haalde Ajax immers Lisandro Martínez en Edson Álvarez op bij respectievelijk Defensa y Justicia en Club América. Daarnaast verzekerde de Eredivisie-topclub zich van de diensten van Juan Familia-Castillo, die op huurbasis overkwam van het Londense Chelsea. Oefenmeester Erik ten Hag heeft ook nog de beschikking over Nicolás Tagliafico voor de linksbackpositie en Lisandro Magallán, Daley Blind, Joël Veltman en Perr Schuurs voor het centrum…

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer