AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet vrezen voor laat wanhoopstelefoontje uit Madrid’

Vanavond loopt de transferdeadline af en het is nog steeds niet uitgesloten dat Real Madrid een lastminute poging gaat wagen om Donny van de Beek te halen.

De Koninklijke toonde deze zomer al concrete belangstelling voor de Ajax-middenvelder. Zowel de Amsterdamse club als de middenvelder zelf rekenden eigenlijk al op een overgang naar het Bernabéu, maar plotseling werd het stil. Ondertussen blijft de ploeg van Zinedine Zidane worstelen.

De Madrilenen verspeelden al twee competitieduels op rij punten en staan zodoende nu al op vier punten van koploper Atlético Madrid. Marca sluit niet uit dat Real Madrid maandag uit wanhoop nog iets probeert op de transfermarkt. De naam van Van de Beek, hoewel geblesseerd op dit moment, valt als kandidaat.

Het is niet waarschijnlijk dat Ajax mee gaat werken nu er eigenlijk geen tijd meer is om een vervanger aan te trekken. Ook Christian Eriksen van Tottenham Hotspur is een kandidaat bij Real, dat Paul Pogba van Manchester United mis is gelopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.