‘Matthijs de Ligt verbaast zich over ‘bizarre’ Cristiano Ronaldo’

Matthijs de Ligt is nu al een tijdje ploeggenoot van Cristiano Ronaldo. In de buitenwereld wordt hij nog wel eens afgeschilderd als afstandelijk maar De Ligt vindt dit absoluut niet waar. Hij vindt hem een aardige kerel.

In gesprek met De Telegraaf zegt hij namelijk: “Cristiano is benaderbaar. Er bestaat een beeld van hem als een wat afstandelijke jongen, maar dat komt doordat hij in het veld alles doet om te winnen. Daarbuiten is het echt een heel aardige gozer.” De Ligt vervolgt: “Wat ik vooral heel knap vind, is hoe hij zijn fans tegemoetkomt. Want de gekte die ik ervaar, heeft hij keer duizend.”

Op trainingskamp keek de stopper zijn ogen uit: “Als hij in Azië één stap buiten zette, sprongen de mensen bijna letterlijk op hem. Het ging zo ver dat mensen via de kleinste luikjes en de nooduitgangen van het hotel naar binnenkwamen om maar een glimp van hem op te vangen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Het is bizar. Dat hij desondanks alle tijd voor de mensen neemt, is ook een les voor mij. Soms denk je: nu even niet. Maar het is een kleine moeite, waarmee je fans zo’n groot plezier kunt doen. We hebben veel aan hen te danken.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer