AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Woedende Barca-fans schrijven hetzelfde over Frenkie de Jong

Het Barcelona van Frenkie de Jong kende een moeilijke eerste helft in de uitwedstrijd tegen Osasuna. De Catalanen kwamen zelfs al na zes minuten op een achterstand. Ook de voormalig middenvelder van Ajax kon het verschil niet maken.

Hij speelde een matige wedstrijd maar de fans nemen het hem niet kwalijk. De coach is de gebeten hond. Zij wijzen massaal naar de trainer, Ernesto Valverde, die de oud-Ajacied volgens hen volledig verkeerd inzet en gebruikt: hij staat als een verkapte linkshalf op het veld. De reacties zijn zeer duidelijk..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.