‘Matthijs de Ligt profiteert van rampzalig nieuws voor Juventus’

Juventus moet het de komende tijd doen zonder routinier Giorgio Chiellini. Hij heeft vrijdag een blessure opgelopen tijdens een training van Juventus. Er blijkt een scheurtje te zitten in de voorste kruisband van zijn rechterknie en inmiddels heeft hij al een medische ingreep achter de rug. Naar verwachting is hij drie tot zes maanden uit de roulatie door deze knieblessure.

Voor Juventus is het een grote domper. Chiellini (35) is een sterkhouder in de formatie van Juventus, dat zaterdag de topper tegen Napoli speelt. De kans is groot dat De Ligt in deze topper voor het eerst mag aantreden in de Italiaanse Serie A.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer