Kasper Dolberg: “Ik wilde naar een plek waar mensen in mij geloven”

Kasper Dolberg verruilde onlangs Ajax voor een avontuur bij het Franse Nice. Die club betaalde ruim twintig miljoen euro voor hem. Een verhuur aan Hoffenheim was ook een optie maar hij koos uiteindelijk voor een defintief vertrek naar Frankrijk. Hij licht zijn keuze nu toe.

“Ik wilde naar een plek waar mensen in mij geloven”, vertelt de spits aan het Franse FootMercato. “We hebben uitgebreid met Nice gesproken en het voelde als snel als de goede keuze. Ik kijk ernaar uit om aan het project dat hier begint deel te nemen.”

Trainer Patrick Vieira heeft hoge verwachtingen van de oud-Ajacied. L’Equipe citeert: “Het was ons doel om een spits van wereldklasse te vinden die ons naar een andere dimensie kan brengen. Kasper is technisch heel vaardig aan de bal. Wat ik ook aan hem waardeer, is dat hij niet zelfzuchtig is. We zijn heel blij dat hij hier is.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer