‘Napoli meldt zich officieel bij Ajax voor David Neres’

Volgens de Telegraaf heeft het Italiaanse Napoli bij Ajax gemeld voor David Neres. De krant schrijft op woensdagmorgen: “De topclubs blijven de deur bij Ajax platlopen. Nadat Frenkie de Jong naar FC Barcelona vertrok, Matthijs de Ligt Juventus versterkte en Real Madrid hard aan Donny van de Beek trekt, heeft Napoli zich in Amsterdam gemeld voor David Neres (22). De Italianen, die eerder in de markt waren voor PSV’er Hirving Lozano, willen de buitenspeler overnemen. Napoli heeft concurrentie van een aantal clubs (naar verluidt Manchester United en Atletico Madrid). Eerder maakten Arek Milik (33 miljoen euro) Amin Younes (transfervrij) de overstap van Ajax naar de club uit Napels.”

Het is onbekend of de grootmacht uit Napels Neres én Lozano wil hebben. Mogelijk vindt voorzitter Aurelio De Laurentiis de onderhandelingen met de Mexicaanse international gewoon te lang duren en is de Ajacied het alternatief. Het is ook niet bekend wat Napoli precies overheeft voor de diensten van de buitenspeler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.