‘Ajax biedt miljoenen voor Belgische opvolger van Donny van de Beek’

Donny van de Beek vertrekt zo goed als zeker naar Real Madrid en Ajax heeft zijn vervanger al in het vizier. Ze willen Hans Vanaken proberen over te nemen van het Belgische Club Brugge. Die club verwacht deze week nog een bod op hun aanvallende middenvelder.

De krant Het Nieuwsblad onthult vandaag: “Sneller dan verwacht kan het nu toch bewegen rond de titelvoerende Gouden Schoen en Profvoetballer van het Jaar. Ajax Amsterdam heeft Hans Vanaken hoog op zijn lijst geplaatst van mogelijke vervangers van Donny van de Beek. Die middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van Real Madrid. De verwachting in Spanje en Nederland is dat de transfer snel in orde komt. De wedstrijd gisteravond tegen PAOK Saloniki was waarschijnlijk de laatste die Van de Beek in het shirt van Ajax gespeeld heeft.”

Men vervolgt: “Als Real Madrid met de miljoenen komt – de meeste bronnen spreken over een bod van 50 miljoen euro –, is Ajax van plan snel te schakelen. In Brugge houden ze er rekening mee dat er nog deze week een bod op Van­aken komt. Blauw-zwart probeert zich te wapenen tegen een vertrek door de Limburger een loonsverhoging te bieden. Vanaken verlengde nog maar vorig jaar zijn contract in Brugge, maar met de interesse van Ajax op tafel zou Club dat opnieuw willen opwaarderen.”

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer