‘Frenkie de Jong tipt Barcelona over smaakmaker van Ajax’

Frenkie de Jong zou de clubleiding van FC Barcelona hebben getipt over David Neres. Zijn voormalig teamgenoot vorig jaar bij Ajax. Dit weten de buitenlandse Fox Sports te melden.

Neymar is de topkandidaat in Camp Nou, maar de vraagprijs van Paris Saint-Germain lijkt voorlopig een te groot obstakel. Bij Barcelona houden ze er dan ook rekening mee dat een terugkeer deze zomer niet haalbaar blijkt.

In gesprekken met Barcelona heeft De Jong naar verluidt de naam van Neres genoemd. De vleugelaanvaller maakte zeker in 2019 een waanzinnige indruk en volgens zijn oud-teamgenoot is hij goed genoeg om voor een Europese topclub te spelen. Niet duidelijk is of Barcelona daadwerkelijk werk gaat maken van zijn tip, mocht Neymar doorgestreept worden.

Manchester United zou recentelijk al hebben geboden op Neres. Ook clubs als Everton en Atlético Madrid worden genoemd nu een verlenging bij Ajax zou zijn afgewezen in de hoop op een buitenlands avontuur.

 

 

 

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
1 Reactie Plaats een reactie.
  1. Bert van der Put says:

    Ik begrijp niet waar Frenkie de Jong zich mee bemoeit. Loopt ons aller Ajax al niet genoeg leeg? Hij heeft nu toch zijn gedroomde transfer , waarvan overigens nog afgewacht moet worden of die Frenkie gaat brengen wat hij er zich van voorstelt.
    Er komt , behalve het voetbalgedeelte , nog iets sociaal – maatschappelijks bij. Zijn vriendin moet er maar kunnen wennen , en the golden boy moet maar aan de torenhoge verwachtingen kunnen blijven voldoen.
    Intussen moeten wij met zijn allen nog zien waar Ajax in de komende weken terecht gaat komen. Daar kunnen we geen “tipgevers” bij gebruiken.

Reageer