AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax moet Davy Klaassen terughalen als vervanger van Donny van de Beek

De naam van Davy Propper wordt veelvuldig genoemd om Donny van de Beek te vervangen bij Ajax maar als het aan commentator Leo Driessen ligt dan zouden de Amsterdammers voor een oude bekende moeten gaan.

“Voor Ajax is het wel makkelijk wat te doen als Van de Beek weggaat: Klaassen terughalen”, stelt de FOX Sports-commentator in Voetbalpraat. “Werder Bremen speelt geen Europees voetbal en is achtste geworden, dus waarom zou je dat niet proberen? Bij Ajax vond ik hem hartstikke goed.”

“Misschien heeft Ten Hag wel andere plannen, maar ik zou proberen om Klaassen terug te halen. Dan is het probleem opgelost. Ik zeg niet dat het ook lukt”, aldus Driessen. Zijn naamgenoot Valentijn Driessen is niet per se enthousiast. “Is hij goed genoeg om het niveau van Ajax te handhaven? Op het niveau waarop Ajax nu acteert?”

Kenneth Perez denkt niet dat het een realistisch plan is. “Ik denk dat hij denkt: Everton is niet gelukt, bij Werder Bremen gaat het redelijk goed, maar eerst even naam maken in het buitenland en dan pas terug naar Ajax.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.