‘Ajax en Hakim Ziyech hebben afspraak gemaakt over transfer’


Bayern Munchen wil Hakim Ziyech hebben wanneer de transfer van Leroy Sane niet door zou gaan. Dit zal op korte termijn bekend worden.

“Bayern is al een langere tijd gecharmeerd. Maar ze werken met verschillende opties”, legt Jansen uit via zijn Instagram-account. Leroy Sané van Manchester City is zo’n optie, maar weet de AD-journalist: “De tijd begint wel te dringen voor Bayern München.”

Ziyech is wat dat betreft een ‘makkelijke’ kandidaat. “Ze vinden Ziyech een uitstekende speler. Ze weten dat ze hem voor een bepaald bedrag weg kunnen halen, die afspraak ligt er. Mocht Bayern aankloppen en doorpakken, dan is Bayern een club die in het rijtje van Ziyech past.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer