AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

LEEGLOOP DREIGT: ‘Van de Beek, Neres en Ziyech staan voor vertrek bij Ajax’

Volgens het Algemeen Dagblad moeten de supporters van Ajax vrezen voor een vertrek van Donny van de Beek, Hakim Ziyech en David Neres. Een leegloop dreigt voor de club uit de hoofdstad.

Volgens de krant willen de Europese topclubs het liefst doorpakken. “Real Madrid laat Van de Beek niet meer los en wil hem hoe dan ook deze maand naar Spanje halen. Hakim Ziyech staat nog altijd op de radar van Bayern München en het is vooral de vraag hoelang de Duitse topclub nog wacht.”

“Terwijl er ook veel beweging op gang komt rond David Neres. Om de rust te bewaren en de regie enigszins in handen te houden, zijn de duels van vanavond en volgende week dinsdag met PAOK Saloniki van cruciaal belang.” De eerste wedstrijd tegen PAOK Saloniki wordt op dinsdagavond vanaf 19.00 uur afgewerkt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.