AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Luis Suárez-terugkeer bij Ajax moet aan drie voorwaarden voldoen’

Het zou zomaar kunnen dat Luis Suarez ooit nog eens terugkeert in het shirt van Ajax. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

“Dat sluit ik zeker niet uit. Luis Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt Ajax en Amsterdam definitief in zijn hart te hebben gesloten en flirt op sociale media nog regelmatig met zijn oude liefde”, vertelt Verweij op de website van De Telegraaf. “Daarnaast is het beleid van Ajax om oud-spelers die nog een meerwaarde hebben, proberen te verleiden naar Amsterdam terug te keren.”

“Wellicht heeft Marc Overmars bij Suarez binnen drie jaar wel beet. Maar dan moet alles passen. Barcelona mag niet te veel voor hem vragen, de speler zelf zal salaris moeten inleveren en Ajax moet voorin een vacature hebben. Al zal de deur voor hem altijd open staan. Zo kan hij zijn woorden graag bij Ajax terug te keren waarmaken”, aldus de Ajax-watcher.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.