AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Real Madrid maakt werk van megatransfer Ajax-speler’

Volgens de Telegraaf wil Real Madrid werk gaan maken van de komst van Donny van de Beek. Dit zegt clubwatcher Mike Verweij in een voetbalpodcast van de Telegraaf.

“Real Madrid trekt steeds harder aan Van de Beek. “Het zal een wereld van verschil maken of hij bij Ajax blijft, of tóch vertrekt. Net als het feit of Ziyech in Amsterdam blijft, en of Neres nog een transfer gaat maken.”

Eerder schreven we al dat het een publiek geheim is dat Paul Pogba van Manchester United de topkandidaat is, maar de Engelse topclub weigert vooralsnog mee te werken aan een vertrek van de Fransman. Bovendien lijkt er een recordbedrag voor Real-begrippen nodig om United eventueel overstag te krijgen en dat terwijl de Engelse deadline snel nadert. Real Madrid zou zich daarom oriënteren op een alternatief.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.