AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax daagt Zlatan Ibrahimovic uit: “Dan mag hij zeker meelopen”

Ook na zijn voetbalcarriere is Zlatan Ibrahimovic welkom bij Ajax. Dit zei directeur Edwin van der Sar. Er valt dan altijd te praten over een dienstverband.

Ibrahimovic verklaarde onlangs met een glimlach het volgende aan De Telegraaf: “Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax. Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit.”

In de podcast van Ajax reageert Van der Sar daar nu op. “Ik denk dat je niet te veel voetballers in de directie moet hebben. Twee is al wel genoeg, dus een van de twee zal dan wel plaats moeten maken”, grijnst de oud-doelman. “Ik sprak hem een jaar of twee geleden bij een training van Manchester United, toen speelde hij daar nog. ‘Goeiemorgen, klootzak’ was het eerste wat hij zei. Dus ik weet niet of hij toen al wist dat hij later mijn plekje wilde innemen.”

“Maar als hij interesse heeft dan mag hij zeker meelopen. Na een maand of drie zullen we dan kijken of Zlatan ook dat in zijn vingers heeft”, aldus Van der Sar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.