‘Donny van de Beek gaat snel bijtekenen bij Ajax’


Donny van de Beek gaat snel bijtekenen bij Ajax. Dat is de voorspelling althans van Harry Vermeegen.

“Ik voel het gewoon aan mijn water”, vertelt Vermeegen al zingend in een nieuwe video. “Ajax gaat er alles aan doen om Donny van de Beek te behouden en dat is wat er gaat gebeuren. Van de Beek gaat gewoon bijtekenen en blijft bij Ajax, dat kan niet anders.”

Ajax heeft al laten weten dat er van het trio Van de Beek, David Neres en Hakim Ziyech eigenlijk maar één speler mag vertrekken. De eerstgenoemde middenvelder is gelinkt aan Real Madrid en een aantal Engelse topclubs, maar vooralsnog lijkt dat geen concrete gesprekken op te leveren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer