‘Ajax en Marc Overmars willen verrassen met weer een grote transferslag’

In navolging van Nicolas Tagliafico en Andre Onana wil Ajax weer verrassen met het binnenhouden van een sterkhouder. Technisch directeur Marc Overmars wil namelijk David Neres een nieuw contract laten ondertekenen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant bericht: “David Neres (22) kan zijn tot de zomer van 2022 lopende contract bij Ajax laten openbreken, opwaarderen en met één jaar laten verlengen. In ruil daarvoor wordt – zoals eerder ook met André Onana en Nicolás Tagliafico is afgesproken – volgende zomer meegedacht bij een eventuele transfer. De afspraak met het management van de vijfvoudig Braziliaanse international is gemaakt. Maar berichten in de Braziliaanse media dat de contractverlenging al een feit is, zijn voorbarig.”

Men vervolgt: “Tijdens het gesprek wordt namelijk ook een heel andere optie besproken: een direct vertrek van Neres. Ajax heeft een lucratief bod op de aanvaller ontvangen, maar zijn zaakwaarnemer is daarvan nog niet op de hoogte. Duidelijk lijkt wel dat Neres – dit jaar of in de zomer van 2020 – het volgende Amsterdamse goudmijntje is. De buitenspeler werd in januari 2017 voor 12 miljoen euro overgenomen van Sao Paulo. Inmiddels is hij daar een veelvoud van waard. In de winter wees Ajax nog een bod op Neres af van ruim 50 miljoen euro uit China.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer