AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kent haar mogelijk opponenten in de voorronde van de Champions League’

Ajax moet zich in de derde voorronde van de Champions League proberen te plaatsen voor het hoofdtoernooi. De tien potentiele tegenstanders van de Amsterdammers zijn inmiddels bekend.

Maandag zal er worden geloot voor de voorronde waarin Ajax instroomt. De hoofdstedelingen kennen de daadwerkelijke tegenstander dan nog niet, want deze komt voort uit één van de vijf wedstrijden uit de tweede voorrondes die nog afgewerkt worden.

De tegenstander van Ajax komt uit de wedstrijd tussen Celtic en Nomme Kalju (optie één), The New Saints en FC Kopenhagen (optie twee), BATE Borisov en Rosenborg BK (optie drie), Saburtalo en Dinamo Zagreb (optie vier) óf Sutjeska en APOEL Nicosia (optie vijf).

Op 23/24 en 30/31 juli zal deze voorronde worden afgewerkt, waarna Ajax zich definitief kan voorbereiden op deze clash. Op 6/7 en 14 augustus staan deze duels op de agenda. De winnaar plaatst zich voor de play-offronde van de Champions League.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.