AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Liverpool wil Ajax-speler voor een spotprijs wegkapen’

De naam van Liverpool is weer opgedoken in de strijd om David Neres. Het medium Frankfurter Allgemeine Zeitung weet te melden dat Jurgen Klopp hem voor een spotprijsje probeert over te nemen. Er circuleert een bedrag onder de door Transfermarkt toegekende marktwaarde: 39 miljoen euro.

De kans is klein dat Ajax akkoord gaat met een dergelijk bod. In januari wees de clubleiding immers nog 45 miljoen euro uit China af en sindsdien ontwikkelde de Braziliaanse aanvaller zich als een speer. Het leverde hem zelfs een debuut voor Brazilië en een deelname aan de Copa América op.

Ajax-directeur Marc Overmars heeft bevestigd dat er een officieel bod ligt voor Neres. Eerder werd aangenomen dat het om Atlético Madrid zou gaan, maar in de Spaanse hoofdstad werd dit ontkend. Overigens stellen Braziliaanse media juist dat Neres voor verlenging kiest.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.