AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars en Ajax-ster maken interessante afspraak’

David Neres gaat zijn contract bij Ajax openbreken en verlengen. Dit weet het medium Globoesporte te melden. En daarnaast hebben de Amsterdammers een interessante afspraak gemaakt.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Brazilianen heeft Neres zich laten overtuigen door de Ajax-directie. De vleugelaanvaller gaat zich nog een jaar aan de club verbinden in ruil tegen een flinke salarisverhoging én de garantie dat hij in 2020 een transfer mag maken, mits de voorwaarden kloppen uiteraard.

Ajax wil Neres ondanks vermeende interesse van Atlético Madrid nog niet laten gaan. Op deze manier hoopt directeur Marc Overmars de Braziliaan aan boord te houden, nadat in januari een transfer naar China al werd geblokkeerd. Eerder kozen André Onana en Nicolás Tagliafico voor een soortgelijke afspraak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.