AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Matthijs de Ligt toch de duurste verdediger van de wereld

Matthijs de Ligt is op dit moment de duurste verdediger van de wereld. Hij werd door Ajax verkocht aan Juventus voor 75 miljoen euro en daarnaast strijkt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola ook 10, 5 miljoen euro aan commissie op. De voormalige aanvoerder van Ajax nu echter toch gezien als de duurste ooit: de transfersom stijgt immers van 75 naar 85,5 miljoen euro.

De Ligt liet eerder vandaag over Raiola weten: “Reacties zullen er altijd komen en iedereen mag in Nederland zijn eigen mening hebben, maar alleen ik weet wat Mino voor me doet. Als mensen zeggen dat hij me dwingt naar een club te gaan, dan moet ik alleen maar lachen. Hij zorgt voor een proces om alle elementen boven te krijgen en om een goede beslissing te kunnen nemen. Hij heeft een mening en ik heb de mijne, maar ik bepaal en zeg vervolgens: doe je ding maar. We waren het overigens wel eens over deze keuze. In Nederland is het gewoon vreemd als je niet voor Barça kiest en dan verzinnen mensen er allerlei dingen bij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.