AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag gaat door transfer mogelijk schuiven in Ajax-elf’

Gisteren werd bekend dat Edson Alvarez zo goed als zeker de overstap maakt naar Ajax. Hij wordt binnengehaald als de opvolger van Matthijs de Ligt maar analist Kees Kwakman sluit niet uit dat Erik ten Hag een ander plannetje met hem heeft.

Bij FOX Sports deelt de voetbalanalist zijn idee: “Ajax heeft Kristensen verkocht en Álvarez heeft bij Mexico op het WK rechtsback gespeeld, dus dat kan hij ook. Misschien doen ze dat ook wel en gaat Mazraoui naar het middenveld. Ik zou dat eigenlijk wel toejuichen.”

Mazraoui is volgens Kwakman een prima optie voor het middenveld. “Waar vind je een betere middenvelder? Frenkie de Jong is weg, Schöne wordt een dagje ouder, misschien gaat Van de Beek wel weg. Marin maakt een goede indruk, maar je hebt meer mensen op het middenveld nodig.”

Ajax en Club América hebben de transfer van Álvarez vrijdagavond bevestigd. Wel moeten er nog enkele formaliteiten worden afgerond.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.