AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax wil speler die 30 miljoen euro moet kosten’

Ajax heeft een oogje op Jorge Meré van het Duitse FC Koln. Dit weet het medium El Comercio te melden. Een half jaartje geleden toonden clubs als Atlético Madrid, Valencia en Sevilla interesse voor de 22-jarige jeugdinternational van Spanje, maar het kwam uiteindelijk niet tot een daadwerkelijke transfer. Meré bleef echter een goede indruk maken in het RheinEnergieStadion en klaarblijkelijk heeft dus ook Ajax hem een paar keer gescout.

We hebben het hier wel over een dure speler, want Meré heeft een gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro in zijn contract staan. Dat gaat Overmars sowieso niet betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.