AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marcel Brands gaat poging wagen bij Ajax’

Marcel Brands de technisch directeur van Everton gaat een poging wagen bij Ajax om de Braziliaan David Neres over te nemen. Dit weet het Engelse dagblad Metro te melden.

Oefenmeester Marco Silva wil sowieso nog een aanvaller aan zijn selectie toevoegen en de Ajacied wordt gezien als een haalbare kaart. Neres moet naar verluidt minimaal 40 tot 50 miljoen euro kosten, maar dat is een geldbedrag dat Everton in principe wel in kas heeft. Ook Atlético Madrid wordt nog altijd genoemd met betrekking tot de toekomst van de vleugelspits, maar het is óók een goede optie dat hij zijn handtekening onder een verbeterd contract in de Johan Cruijff ArenA zal zetten.

Richarlison is goed bevriend met Neres en speelt met de Ajacied samen bij het Braziliaanse nationale team. Een tijdje geleden liet de spits al eens weten over de vermeende interesse van zijn werkgever voor zijn maatje: “”Ja, dat heb ik ook gelezen. En ik heb er ook al met David over gesproken. Wat ik hem verteld heb? Dat de deur van Everton wagenwijd voor hem openstaat en dat hij ons zou kunnen helpen. Ik hoop echt dat hij komt, hij is hier welkom. Ik ken hem al sinds we samen voor Brazilië Onder-20 speelden en we kunnen het heel erg goed met elkaar vinden.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.