‘Ajax moet na transfers Frenkie de Jong én Matthijs de Ligt wel op gaan passen op transfermarkt’

Ajax haalde al een vermogen binnen met de verkoop van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt maar daartegenover staat wel een flink kwaliteitsverlies. Ze moeten nu gaan oppassen dan ook Donny van de Beek nog gaat vertrekken. Dat vindt clubwatcher van VI Marco Timmer.

“Het is natuurlijk bekend dat Real Madrid wordt genoemd, maar ze willen hem niet laten gaan. Ajax is hartstikke blij met hem en hoopt dat hij nog een jaar in Amsterdam blijft. Directeur Marc Overmars gaf ook al aan dat Van de Beek een hele sterke tweede seizoenshelft heeft gedraaid en heel belangrijk is geweest voor de ploeg: dat wil hij continueren.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

“Ik denk ook dat je alles bij elkaar optelt, dus Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt die je kwijtraakt, je ook niet nog veel meer sterkhouders moet gaan verliezen, om toch nog een bepaald niveau te kunnen waarborgen. Dat is natuurlijk wat ze bij Ajax willen”, benadrukt Timmer tot slot.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer