‘AS Roma wil na Justin Kluivert nieuwe Nederlandse aanvaller’

In navolging van Justin Kluivert is AS Roma weer geinteresseerd in een Nederlandse vleugelflitser. Het zou gaan om Arnaut Danjuma Groeneveld die voor Club Brugge speelt.

Voetbal International schrijft: “Arnaut Danjuma Groeneveld heeft er een Italiaanse aanbidder bij. De 22-jarige aanvaller van Club Brugge werd eerder al in verband gebracht met AC Milan en volgens Sky Italia denkt nu ook AS Roma aan de komst van de Nederlander. Roma heeft Stephan El Shaarawy verkocht aan Shanghai Shenhua en ziet in Groeneveld een mogelijke opvolger. Stade Rennes, Tottenham Hotspur en Southampton schijnen ook achter Groeneveld aan te zitten.”

Onlangs liet Groeneveld zelf al weten: “Het is voor mij duidelijk: als er een mooie mogelijkheid komt, denk ik daar zeker over na. Er is zeker concrete interesse. Ik ben eerlijk: ik overweeg een vertrek. Ik ben ambitieus en wil graag stappen maken. Als ik daar de kans voor krijg: waarom niet?”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!